loading

ZH Gems - Furnizuesit e gurëve të çmuar dhe shitja me shumicë e bizhuterive bruze Kompania e gurëve të çmuar që nga viti 2010  

Produktet
Produktet
Bukuroshja Natyrore e Fjetur Turquoise Cabochon Dardhe Forma e Madhësive 5x3mm Bruz Natyror Blu Bruz Për Prodhimin e Bizhuterive 1
Bukuroshja Natyrore e Fjetur Turquoise Cabochon Dardhe Forma e Madhësive 5x3mm Bruz Natyror Blu Bruz Për Prodhimin e Bizhuterive 2
Bukuroshja Natyrore e Fjetur Turquoise Cabochon Dardhe Forma e Madhësive 5x3mm Bruz Natyror Blu Bruz Për Prodhimin e Bizhuterive 3
Bukuroshja Natyrore e Fjetur Turquoise Cabochon Dardhe Forma e Madhësive 5x3mm Bruz Natyror Blu Bruz Për Prodhimin e Bizhuterive 4
Bukuroshja Natyrore e Fjetur Turquoise Cabochon Dardhe Forma e Madhësive 5x3mm Bruz Natyror Blu Bruz Për Prodhimin e Bizhuterive 5
Bukuroshja Natyrore e Fjetur Turquoise Cabochon Dardhe Forma e Madhësive 5x3mm Bruz Natyror Blu Bruz Për Prodhimin e Bizhuterive 6
Bukuroshja Natyrore e Fjetur Turquoise Cabochon Dardhe Forma e Madhësive 5x3mm Bruz Natyror Blu Bruz Për Prodhimin e Bizhuterive 7
Bukuroshja Natyrore e Fjetur Turquoise Cabochon Dardhe Forma e Madhësive 5x3mm Bruz Natyror Blu Bruz Për Prodhimin e Bizhuterive 1
Bukuroshja Natyrore e Fjetur Turquoise Cabochon Dardhe Forma e Madhësive 5x3mm Bruz Natyror Blu Bruz Për Prodhimin e Bizhuterive 2
Bukuroshja Natyrore e Fjetur Turquoise Cabochon Dardhe Forma e Madhësive 5x3mm Bruz Natyror Blu Bruz Për Prodhimin e Bizhuterive 3
Bukuroshja Natyrore e Fjetur Turquoise Cabochon Dardhe Forma e Madhësive 5x3mm Bruz Natyror Blu Bruz Për Prodhimin e Bizhuterive 4
Bukuroshja Natyrore e Fjetur Turquoise Cabochon Dardhe Forma e Madhësive 5x3mm Bruz Natyror Blu Bruz Për Prodhimin e Bizhuterive 5
Bukuroshja Natyrore e Fjetur Turquoise Cabochon Dardhe Forma e Madhësive 5x3mm Bruz Natyror Blu Bruz Për Prodhimin e Bizhuterive 6
Bukuroshja Natyrore e Fjetur Turquoise Cabochon Dardhe Forma e Madhësive 5x3mm Bruz Natyror Blu Bruz Për Prodhimin e Bizhuterive 7

Bukuroshja Natyrore e Fjetur Turquoise Cabochon Dardhe Forma e Madhësive 5x3mm Bruz Natyror Blu Bruz Për Prodhimin e Bizhuterive

  oops ...!

  Nuk ka të dhëna të produktit.

  shkoni në faqen kryesore
  pagesa:
  sasi
  Zbritje
  çmim
  Madhësia
  5*8Mm.
  Cilësia:
  nota 3A,AA,A,AB,B
  formë
  formë dardhe
  Ngjyra
  Ngjyra 100% natyrale përmban blu, jeshile, të verdhë, të bardhë
  Trajtimet e aplikuara
  dritë polake
  Vendi i Origjinat
  Kinë
  Efektet Speciale Optike
  Dritë:
  Diametri i vrimës
  5*8Mm.
  Pesha e gurëve të çmuar
  të ndryshme
  Lloji i gurëve të çmuar
  Natyrore
  Madhësia e gurëve të çmuar
  5*8Mm.
  Forma e gurëve të çmuar
  Prerje dardhe
  Material gur i çmuar
  Bruz
  Ngjyra e gurëve të çmuar
  Blu:
  Lloji i certifikatës
  CNAS
  Prodhuesit me shumicë të bizhuterive të modës ZH në Kinë prodhohen duke përdorur teknologjinë e përparuar të prodhimit.
  Bukuroshja Natyrore e Fjetur Turquoise Cabochon Dardhe Forma e Madhësive 5x3mm Bruz Natyror Blu Bruz Për Prodhimin e Bizhuterive 8

  Bukuroshja Natyrore e Fjetur Turquoise Cabochon Dardhe Forma e Madhësive 5x3mm Bruz Natyror Blu Bruz Për Prodhimin e Bizhuterive 9
  Ky produkt tejkalon standardet e industrisë për performancën, qëndrueshmërinë dhe disponueshmërinë.

  Çdo staf në Shenzhen Hong Zheng Technology Limited është i gatshëm të ofrojë zgjidhje gjithëpërfshirëse për klientët.
  Bukuroshja Natyrore e Fjetur Turquoise Cabochon Dardhe Forma e Madhësive 5x3mm Bruz Natyror Blu Bruz Për Prodhimin e Bizhuterive 10

  Bukuroshja Natyrore e Fjetur Turquoise Cabochon Dardhe Forma e Madhësive 5x3mm Bruz Natyror Blu Bruz Për Prodhimin e Bizhuterive 11
  Në Shenzhen Hong Zheng Technology Limited, testimi i vazhdueshëm i performancës dhe cilësisë së produkteve që ne prodhojmë kryhet sipas standardeve më të larta të industrisë.

  Këtu në Shenzhen Hong Zheng Technology Limited, ne po mbajmë gjithmonë mjeshtërinë dhe pasionin e menaxhuar përmes inovacionit.
  Bukuroshja Natyrore e Fjetur Turquoise Cabochon Dardhe Forma e Madhësive 5x3mm Bruz Natyror Blu Bruz Për Prodhimin e Bizhuterive 12
  Kontakti
  Bëhu në kontakt me ne.
  Thjesht lini emailin ose numrin tuaj të telefonit në formularin e kontaktit në mënyrë që ne t'ju dërgojmë një ofertë falas për gamën tonë të gjerë të modeleve!
  Customer service
  detect