loading

З.Х. 2010  

Производи
Производи
Природна заспана убавица тиркизна кабошон Круша во облик на големини 5x3mm Природна тиркизна сина тиркизна за изработка на накит 1
Природна заспана убавица тиркизна кабошон Круша во облик на големини 5x3mm Природна тиркизна сина тиркизна за изработка на накит 2
Природна заспана убавица тиркизна кабошон Круша во облик на големини 5x3mm Природна тиркизна сина тиркизна за изработка на накит 3
Природна заспана убавица тиркизна кабошон Круша во облик на големини 5x3mm Природна тиркизна сина тиркизна за изработка на накит 4
Природна заспана убавица тиркизна кабошон Круша во облик на големини 5x3mm Природна тиркизна сина тиркизна за изработка на накит 5
Природна заспана убавица тиркизна кабошон Круша во облик на големини 5x3mm Природна тиркизна сина тиркизна за изработка на накит 6
Природна заспана убавица тиркизна кабошон Круша во облик на големини 5x3mm Природна тиркизна сина тиркизна за изработка на накит 7
Природна заспана убавица тиркизна кабошон Круша во облик на големини 5x3mm Природна тиркизна сина тиркизна за изработка на накит 1
Природна заспана убавица тиркизна кабошон Круша во облик на големини 5x3mm Природна тиркизна сина тиркизна за изработка на накит 2
Природна заспана убавица тиркизна кабошон Круша во облик на големини 5x3mm Природна тиркизна сина тиркизна за изработка на накит 3
Природна заспана убавица тиркизна кабошон Круша во облик на големини 5x3mm Природна тиркизна сина тиркизна за изработка на накит 4
Природна заспана убавица тиркизна кабошон Круша во облик на големини 5x3mm Природна тиркизна сина тиркизна за изработка на накит 5
Природна заспана убавица тиркизна кабошон Круша во облик на големини 5x3mm Природна тиркизна сина тиркизна за изработка на накит 6
Природна заспана убавица тиркизна кабошон Круша во облик на големини 5x3mm Природна тиркизна сина тиркизна за изработка на накит 7

Природна заспана убавица тиркизна кабошон Круша во облик на големини 5x3mm Природна тиркизна сина тиркизна за изработка на накит

  Упс ...!

  Нема податоци за производот.

  Одете на почетната страница
  Плаќања:
  квантитет
  Попуст
  Цена
  Големина
  5*8Мм
  Квалитет
  одделение 3А,АА,А,АБ,Б
  обликот
  облик на круша
  Боја
  100% природна боја содржи сина, зелена, жолта, бела
  Применети третмани
  полско светло
  Место на потеклот
  КинаName
  Оптички специјални ефекти
  Светла
  Дијаметар на дупка
  5*8Мм
  Тежина на скапоцен камен
  различни
  Тип на скапоцен камен
  Природно
  Големина на скапоцен камен
  5*8Мм
  Облик на скапоцен камен
  Круша сече
  Материјал за скапоцен камен
  Тиркизна
  Боја на скапоцен камен
  Сина
  Тип на сертификат
  CNAS
  Производителите на моден накит на големо во Кина се произведуваат користејќи напредна технологија на производство.
  Природна заспана убавица тиркизна кабошон Круша во облик на големини 5x3mm Природна тиркизна сина тиркизна за изработка на накит 8

  Природна заспана убавица тиркизна кабошон Круша во облик на големини 5x3mm Природна тиркизна сина тиркизна за изработка на накит 9
  Овој производ ги надминува индустриските стандарди за перформанси, издржливост и достапност.

  Секој персонал во Шенжен Хонг Женг Технологија Лимитед е подготвен да обезбеди сеопфатни решенија за клиентите.
  Природна заспана убавица тиркизна кабошон Круша во облик на големини 5x3mm Природна тиркизна сина тиркизна за изработка на накит 10

  Природна заспана убавица тиркизна кабошон Круша во облик на големини 5x3mm Природна тиркизна сина тиркизна за изработка на накит 11
  Во Shenzhen Hong Zheng Technology Limited, континуираното тестирање на перформансите и квалитетот на што го произведуваме се врши според највисоките индустриски стандарди.

  Овде, во Shenzhen Hong Zheng Technology Limited, ние секогаш ја одржуваме изработката и страста управувани преку иновации.
  Природна заспана убавица тиркизна кабошон Круша во облик на големини 5x3mm Природна тиркизна сина тиркизна за изработка на накит 12
  Контакт
  Контактирај се со нас.
  Само оставете ја вашата е-пошта или телефонски број во контакт формата за да можеме да ви испратиме бесплатна понуда за нашата широка палета на дизајни!
  Customer service
  detect