loading

ZH Gems - Leverandører av turkis stein og engros turkis smykker Gemstone Company Siden 2010 

Produkter
Produkter

Kobberrutilert kvarts

Edelsteinsområde

Spesielt i naturlig, ekte forskjellige typer turkis og edelsten Grovt materiale, perler, cabochons, utskårne, kjede, armbånd og armring, anheng, øredobber, ringer og motestil turkis og edelstensinnlegg sølv/gull smykker område.

Vennligst send meg designet, vi kan lage det samme som designet, og det er bedre å beregne den beste kostprisen for deg.

Velkommen OEM og ODM bestilling.  

Gem armbånd Stil

Edelstenarmbånd er vanlig fabrikat som: 

1. Enkelt armbånd med perler:

Den mest minimalistiske stilen av armbånd fylt med edelstener

2. Armbånd i remstil:

Det ser ut som en stropp, med edelstener på stroppen, vanligvis med en stor edelsten eller en streng med små edelstener i midten.

3. Kjedearmbånd:

Denne stilen på armbåndet kjennetegnes ved at armbåndet er en hel kjede uten andre dekorasjoner, noe som er relativt enkelt og stemningsfullt. ...

4. Vikle armbånd:

Karakteristikken er at et armbånd pakkes to ganger til, noe som skaper en visuell innvirkning og gjør håndleddet slankere.

5. Armbånd med perler:

Perlearmbånd laget av naturlige edelstener i forskjellige former og størrelser

6. Edelgraverte perlearmbånd:

graverte armbånd utarbeidet etter gravering av ulike naturlige edelstener i forskjellige former og størrelser

  

Produktparametere
Kobberrutilert kvarts 1

Farge: Rød, oransje-rød, oransje, oransje-gul, gul, gul-grønn, grønn, blå-grønn, blå, blå-fiolett, lilla, lilla-rød og fargerik tilgjengelig

Størrelse: alle tilgjengelige Gems-smykker

Ledetid: vanlig 3-7 dager, vi kan diskutere

prøver: vanlig 3 dager tilgjengelig

frakt: med UPS / Fedex tilgjengelig

Tilpasning: OEM og ODM tilgjengelig

Forsyningsevne: 999999 stk per stil/måned tilgjengelig

MOQ: vanlig 100 stk og snakke tilgjengelig

Leveringstid: 5 uker

Leveringsport: SHENZHEN

Priselement: USD 5 til USD 500 per stil, og følg kostnadene som er tilgjengelige

Betalingsmåte: T/T;Paypal;Western Union tilgjengelig

Søknad: Giftemål/minnedag/kultursamling/gave/håndverk/bursdag/valentinsdag//forbrukermote og annet  

Produktbeskrivelse

Identifikasjonsmetode for hårkrystallkvalitet: kobberhårkrystallene med tett hår og pent arrangert kan se kattens øyeeffekt. Bronse Shunfa er mer verdifull, og kobberhåret katteøye er en sjelden skatt.

De naturlige egenskapene til kobberhårkrystaller: krystallene er rene, hårfargen er ensartet, og kobberhårkrystallråmaterialene med sterk metallglans er vanskelige å kjøpe og blir mer og mer dyrebare. Kobberhårkrystaller er bedre med gjennomsiktige krystaller, mer hår, gyllen rød farge og mindre issprukket bomullsull. Kvaliteten er gjennomsnittlig hvis det er mange hårstrå, men mye issprukket bomullsull. Når den ses i tilstrekkelig sollys eller lys, vil kobberhårkrystallen vise den magiske effekten av rødt lys som skinner, noe som er veldig vakkert. Arrangementet av hårstråene er i utgangspunktet det samme.

Hvordan lages kobberrutilert kvarts? Dannelsesforholdene til hårkrystaller er svært tøffe. For det første må det være god vekstplass; for det andre må det være hydrotermiske væsker som gir stoffer, det vil si hydrotermiske væsker rike på silika; for det tredje må det være høyere temperatur og trykk; for det fjerde må det være fibrøse stoffer. , må den femte ha en viss veksttid. Først når disse fem betingelsene er oppfylt kan det dannes en generell krystall. I løpet av de siste årene har selskapets Copper Rutilated Quartz blitt solgt over hele verden for å lage krystallsmykker i forskjellige farger og stiler.

I det siste har selskapet vårt tatt mange bestillinger. Kobberrutilert kvarts er vårt firmas bestselgende produkt. Kobberrutilert kvarts kan brukes til å lage diverse tilbehør. Velkommen til å legge inn en bestilling.

Kobberrutilert kvarts 2
Kobberrutilert kvarts 3
Kobberrutilert kvarts 4

prev
Titanium Rutilaed quartz
turquoise raw rough material
NESTE
anbefalt for deg
ingen data
Ta kontakt med oss
Customer service
detect