loading

ZH Gems - Доставчици на тюркоазени камъни и компания за скъпоценни камъни на едро на тюркоазени бижута от 2010 

продукти
продукти
Hot Charms 925 Silver Craft Jewelry Different Genuine Naturally colors 1
Hot Charms 925 Silver Craft Jewelry Different Genuine Naturally colors 2
Hot Charms 925 Silver Craft Jewelry Different Genuine Naturally colors 3
Hot Charms 925 Silver Craft Jewelry Different Genuine Naturally colors 4
Hot Charms 925 Silver Craft Jewelry Different Genuine Naturally colors 5
Hot Charms 925 Silver Craft Jewelry Different Genuine Naturally colors 6
Hot Charms 925 Silver Craft Jewelry Different Genuine Naturally colors 1
Hot Charms 925 Silver Craft Jewelry Different Genuine Naturally colors 2
Hot Charms 925 Silver Craft Jewelry Different Genuine Naturally colors 3
Hot Charms 925 Silver Craft Jewelry Different Genuine Naturally colors 4
Hot Charms 925 Silver Craft Jewelry Different Genuine Naturally colors 5
Hot Charms 925 Silver Craft Jewelry Different Genuine Naturally colors 6

Hot Charms 925 Silver Craft Jewelry Different Genuine Naturally colors

Име на ключова дума: Hot Charms 925 сребърни занаятчийски бижута Различни истински естествени цветове
Материал/:Кварц、моп
Основен камък: кварц, моп
Модул №: 2022042511
Място на произход: Афганистан, Китай
Марка: ZHGems
Цвят: многоцветен
Форма: пчели
Размер: 30*15 мм
Тегло: нормално
Цена: $35
Единица: Брой
Тип бижу: Издълбани & Декоративни
Специално лечение: натурален оринига
Специален оптичен ефект: восък и огледален лак
Сертификат: GIA

    Опа ...!

    Няма данни за продукта.

    отидете в началната страница
    Плащания:
    Количество
    Отстъпка
    цена
    Зона за скъпоценни камъни 

    â—†   Специални в естествени оригинални различни видове тюркоаз и скъпоценни камъни Груб материал, мъниста, кабошони, издълбани, огърлица, гривна и гривна, висулка, обеци, пръстени и моден стил тюркоаз и скъпоценни камъни инкрустация сребро/злато зона за бижута 

    â—†   Моля, изпратете ми дизайна, ние можем да направим същото като дизайна и е по-добре да изчислим най-добрата себестойност за вас.

    â—†   Добре дошли OEM и ODM поръчка.

    Цвят сребро/злато

    â—†  Цвят на метала: чисто злато, 14K злато, 18K злато, платина, розово злато, Miao сребро, тибетско сребро, тайландско сребро, родиево покритие, позлатено, 3D твърдо злато, 925 сребристо черен цвят, 925 сребро светъл цвят, Miao сребро , налични тайландско сребро, тибетско сребро и други.


    Сребро  Материал

    â—†  Тип сребро 925:
    #1. 925 стерлингово сребро: 925 стерлингово сребро е сребро (92,5%), съдържащо 925/1000 сребро. За разлика от традиционното сребро, за да се укрепи твърдостта на сребърните бижута, се добавя около 7,5% мед, така че естественият цвят на среброто с проба 925 ще покаже мръсно бяло сребро вместо традиционно сребро. Среброто е нестабилен метал. Маслото на повърхността на здрави хора може да поддържа истинския цвят на среброто. Ако не се носи дълго време и е изложено на въздух, ще пожълтее. Със седиментомицин внезапно ще почернее, когато срещне химикали, съдържащи "сяра" (като лак за коса, сапун и т.н.), така че дали носенето на сребърни бижута може да поддържа истинския цвят на среброто също е проява на физическо здраве.
    #2. Сребро проба 925 (тайландско сребро): Тайландското сребро, както подсказва името, е традиционен тайландски процес на обработка на сребърни бижута. Основният процес на тайландското сребро е да корозира повърхността на сребърните бижута и след това да ги полира, за да образува черни линии, така че сребърните бижута да имат уникален триизмерен ефект.
    #3. 925 сребро (бял родий, чисто сребро): 925 сребро е 925/1000 сребро плюс 75/1000 медно стерлингово сребро, което е международно признат стандарт за стерлингово сребро. Среброто с проба 9.999 е различно, тъй като чистотата на среброто с проба 9.999 е сравнително висока, много е меко и трудно се правят сложни и разнообразни бижута, но среброто може да го направи. Сега среброто обикновено е покрито с платина (бял родий), за да се предотврати пожълтяване и почерняване на среброто при окисление или вулканизация. Среброто без платинено покритие се нарича чисто сребро.
    #4. Сребро 925 (тибетско сребро): Тибетското сребро е вид традиционни китайски сребърни орнаменти. Произвежда се в Тибет и околните райони. Има богати религиозни конотации и е носител на желанието на тибетския народ за оцеляване и живот. Характеризира се с деликатни шарки, но не твърде специфични за материалите.

       

    Hot Charms 925 Silver Craft Jewelry Different Genuine Naturally colors 7


    Hot Charms 925 Silver Craft Jewelry Different Genuine Naturally colors 8

    Hot Charms 925 Silver Craft Jewelry Different Genuine Naturally colors 9

    Hot Charms 925 Silver Craft Jewelry Different Genuine Naturally colors 10

    Hot Charms 925 Silver Craft Jewelry Different Genuine Naturally colors 11

    Hot Charms 925 Silver Craft Jewelry Different Genuine Naturally colors 12

    Hot Charms 925 Silver Craft Jewelry Different Genuine Naturally colors 13
    Hot Charms 925 Silver Craft Jewelry Different Genuine Naturally colors 14






    Hot Charms 925 Silver Craft Jewelry Different Genuine Naturally colors 15

    Hot Charms 925 Silver Craft Jewelry Different Genuine Naturally colors 16

    925 сребърни/златни бижута  Характеристики


    Характеристики на бижута от естествено сребро/злато проба 925:
    Включванията, драскотините и другите включвания на естествено сребро/злато проба 925 се отглеждат в процеса на формиране от стотици милиони години. Всички естествени 925 сребро/злато ще имат повече или по-малко някои дефекти. Това е идентификацията на естествено сребро/злато проба 925 и изкуствено сребро/злато проба 925. важни функции. Количеството и формата на включенията му определят цената на среброто/златото 925. Дори и да има някои малки недостатъци във вътрешността му, това няма да повлияе на цялостната му красота, но е желязно доказателство за чисто естествено сребро/злато проба 925!    




       


    профил на компанията

    Shenzhen Hong Zheng technology limited 

    Специализирани в разработването и производството на 100% оригинални бижута със скъпоценни камъни и имат собствена мина за тюркоаз;

    Специализирана в рязане на тюркоаз и различни видове скъпоценни камъни фабрика за бижута и има професионални работници над 50 души 

    Специализирана в производството на тюркоаз и инкрустация от скъпоценни камъни Зона на фабриката за сребърни/златни бижута и има професионални работници над 50 души 


    Базиран на над 30 години опит в рязане на скъпоценни камъни и изработка на бижута от скъпоценни камъни, които могат да доставят хиляди различни видове естествени истински скъпоценни камъни и инкрустация на бижута от 925 сребро, 14 кг злато и 18 карата злато  


    ZH Gems настоява за използването на висококачествени материали и модерни технологии за производство на скъпоценни камъни и бижута. Освен това, ние стриктно наблюдаваме полирания скъпоценен камък и контролираме качеството и цената на всеки производствен процес. Всичко това гарантира на продукта високо качество и изгодни конкурентни цени и бързи данни за доставка.


    Нарежете поръчката за Tiffany, QVC и HSN, които доставят масово количество скъпоценен камък със стандартен размер, форма, качество от мъниста от тюркоаз/скъпоценни камъни, кабошони и издълбан стил.


    Ако трябва да закупите естествен тюркоаз и скъпоценни камъни, моля не се колебайте да се свържете с нас. Закупуването на естествен тюркоаз и скъпоценни камъни от нас ще ви донесе неочаквано богато качество и печалби;

    Ако имате естествен тюркоаз и скъпоценен камък, нуждаете се от нашата помощ за рязане, моля, свържете се директно с нас, нашият професионалист в тюркоаз и скъпоценни камъни, чийто процес на рязане ще шокира и изненада клиентите;

    Ако клиентите се нуждаят от златни или сребърни бижута с инкрустация от тюркоаз и скъпоценни камъни, моля, свържете се директно с нас, нашият изящен процес на инкрустация ще накара клиентите да изпитват носталгия 


    ZH Gems е дълбоко убеден, че докато клиентите са съгласни с нас С всяко бизнес сътрудничество, ние ще бъдем дългосрочен или дори доживотен стратегически партньор. Нашите шефове AnnaHe и JeamChen, техните първи бизнес клиенти, все още са стратегически партньори и близки приятели до 15 години по-късно. Просто попитайте, всеки клиент обича да работи с компания с такава културна среда.


    ZH Gems разполага с професионален сервизен екип за решаване на проблеми на клиентите. Тази година има повече от 10 колеги в нашия отдел по продажбите, всички те работят усилено и обслужват клиенти от различни региони и култури по света. Ако сте професионален клиент, ние искрено приветстваме вашата поръчка, всяка покупка на естествен камък и покупка в стил на бижута с инкрустирани естествени камъни. Ние ще предоставим на клиентите най-задоволителното и внимателно обслужване.


    Квалификация


    Hot Charms 925 Silver Craft Jewelry Different Genuine Naturally colors 17                
    Hot Charms 925 Silver Craft Jewelry Different Genuine Naturally colors 18                
    Hot Charms 925 Silver Craft Jewelry Different Genuine Naturally colors 19                
    Hot Charms 925 Silver Craft Jewelry Different Genuine Naturally colors 20                

    Отзиви от клиенти


    Hot Charms 925 Silver Craft Jewelry Different Genuine Naturally colors 21                

    Годината е 2012 г. Започвам да правя бизнес със скъпоценни камъни, По това време познавам областите със скъпоценни камъни още по-малко. През повечето време научавам все повече и повече знания от моя клиент. За тази снимка те са баща и дъщеря заедно с моята 4-годишна дъщеря, която идва от Германия, те купуват различни мъниста от Китай, за да направят някои занаяти и изкуство. По това време намирам повече различни фактори, които да ни помогнат да изрежем различните мъниста от скъпоценни камъни. Оттогава до днес всички сме добри приятели.

    Hot Charms 925 Silver Craft Jewelry Different Genuine Naturally colors 22                

    Сестрата и братът идват от Тайланд, те са много професионални в бижутата със сребърни инкрустации със скъпоценни камъни, всяка година купуват различни скъпоценни камъни от Китай. Ние сме добри приятели и бизнес партньори.

    Hot Charms 925 Silver Craft Jewelry Different Genuine Naturally colors 23                

    Старият и младият брат идват от Близкия изток, За първи път се срещаме в Хонконг, Преди да се срещнем, ние заедно правим бизнеса с мъниста от ахат 3 пъти. Срещам ги, те ни казват, че някой казва, че хората в Китай са много варварски. Слушам и се смея, след което ги питам: „Ами ние? Варвари ли сме?“ Те казват: "Вие сте хубава дама!" Така че добре дошли, посетете Китай, тук хората са много приятелски настроени.








    Gemstone Area 

     Special in natural genuine different kinds Turquoise and gemstone Rough material,beads,cabochons,carved,necklace,bracelet and bangle,pendant,earrings,rings and fashion style turquoise and gemstone inlay silver/Gold jewelry area. 

     Kindly please send me the design,we can make the same as the design and it is better to calculate the best cost price for you.

      Wecome OEM and ODM order.

    Silver/Gold Color

    ◆ Metal Color: pure gold, 14K gold,18k gold, platinum, rose gold, Miao silver, Tibetan silver, Thai silver, rhodium-plated, gold-plated, 3D hard gold, 925 silver black color, 925 silver light color,Miao silver, Thai silver, Tibetan silver and others available.


    Сребро Материал

    ◆ 925 silver type:
    #1. 925 sterling silver: 925 sterling silver is silver (92.5%) containing 925/1000 of silver. Unlike traditional silver, in order to strengthen the hardness of silver jewelry, about 7.5% copper is added, so The natural color of 925 silver will show off-white silver instead of traditional silver. Silver is an unstable metal. The oil on the surface of healthy people can maintain the true color of silver. If it is not worn for a long time and exposed to the air, it will turn yellow. With sedimentomycin, it will suddenly turn black when it encounters chemicals containing "sulfur" (such as hairspray, soap, etc.), so whether wearing silver jewelry can maintain the true color of silver is also a manifestation of physical health.
    #2. 925 sterling silver (Thai silver): Thai silver, as the name suggests, is a traditional Thai silver jewelry processing process. The basic process of Thai silver is to corrode the surface of silver jewelry, and then polish it to form black lines, so that silver jewelry has a unique three-dimensional effect.
    #3. 925 silver (white rhodium, plain silver): 925 silver is 925/1000 silver plus 75/1000 copper sterling silver, which is an internationally recognized sterling silver standard. 9.999 silver is different, because the purity of 9.999 silver is relatively high, it is very soft and difficult to make complex and diverse jewelry, but silver can do it. Now, silver is usually plated with platinum (white rhodium) to prevent the silver from turning yellow and black under oxidation or vulcanization. Silver without platinum plating is called plain silver.
    #4. 925 silver (Tibetan silver): Tibetan silver is a kind of traditional Chinese silver ornaments. It is produced in Tibet and surrounding areas. It has rich religious connotations and is the carrier of the Tibetan people's desire for survival and life. It is characterized by delicate patterns, but not too particular about materials.

      

    Hot Charms 925 Silver Craft Jewelry Different Genuine Naturally colors 24


    Hot Charms 925 Silver Craft Jewelry Different Genuine Naturally colors 25

    Hot Charms 925 Silver Craft Jewelry Different Genuine Naturally colors 26

    Hot Charms 925 Silver Craft Jewelry Different Genuine Naturally colors 27

    Hot Charms 925 Silver Craft Jewelry Different Genuine Naturally colors 28

    Hot Charms 925 Silver Craft Jewelry Different Genuine Naturally colors 29

    Hot Charms 925 Silver Craft Jewelry Different Genuine Naturally colors 30
    Hot Charms 925 Silver Craft Jewelry Different Genuine Naturally colors 31






    Hot Charms 925 Silver Craft Jewelry Different Genuine Naturally colors 32

    Hot Charms 925 Silver Craft Jewelry Different Genuine Naturally colors 33

    925 silver/Gold Jewelry  Characteristics


    Natural genuine 925 silver/Gold jewelry Characteristics:
    The inclusions, scratches and other inclusions of natural 925 silver/Golds are grown in the formation process of hundreds of millions of years. All natural 925 silver/Golds will have some defects more or less. This is the identification of natural 925 silver/Golds and artificial 925 silver/Golds. important features. The amount and shape of its inclusions determine the price of the 925 silver/Gold. Even if there are some small flaws in its interior, it will not affect its overall beauty, but is an ironclad proof of pure natural 925 silver/Golds!   




      


    профил на компанията

    Shenzhen Hong Zheng technology limited 

    Specialized in developing and producing 100% genuine gemstone Jewellery and have own Turquoise mine;

    Specialized in cutting Turquoise and different kinds gemstone jewelry factory area and have professional workers more than 50 person. 

    Specialized in Making Turquoise and gemstone inlay Silver/Gold Jewelry Factory area.and have professional workers more than 50 person. 


    Bsed on over 30 years cutting gemstone and making gemstone jewelry experiences which can supply thousands different kinds of natural genuine gemstones and inlay 925silver,14Kgold and18K gold jewelry.  


    ZH Gems настоява за използването на висококачествени материали и модерни технологии за производство на скъпоценни камъни и бижута. Освен това, ние стриктно наблюдаваме скъпоценните камъни и контролираме качеството и цената на всеки производствен процес. Всичко това гарантира на продукта да има висококачествени и благоприятни конкурентни цени и бързи данни за доставката.


    Нарежете поръчката за Tiffany, QVC и HSN, които всички доставят скъпоценния камък на масата по стандартен размер, форма, качество от тюркоазени/скъпоценни мъниста, кабошони и издълбан стил.


    Ако трябва да закупите естествен тюркоаз и скъпоценен камък, моля, не се колебайте да се свържете с нас. Закупуването на естествен тюркоаз и скъпоценен камък от нас ще ви донесе неочаквано богато качество и печалби;

    Ако имате естествен тюркоаз и скъпоценен камък се нуждаят от нашата помощ, моля, свържете се директно с нас, нашият професионалист в тюркоаз и скъпоценен камък, който процесът на рязане ще шокира и изненада клиентите;

    Ако клиентите се нуждаят от тюркоазени и скъпоценни златни или сребърни бижута, моля, свържете се директно с нас, нашият изискан процес на инкрустация ще направи клиентите носталгични. 


    ZH Gems дълбоко убедиха, че докато клиентите се съгласят с нас с всяко бизнес сътрудничество, ние ще бъдем дългосрочно или дори стратегически партньор за цял живот. Нашите шефове Annahe и Jeamchen, техните бизнес клиенти от първия ден, все още са стратегически партньори и близки приятели до 15 години по -късно. Просто попитайте, всеки клиент обича да работи с компания с такъв културен произход.


    ZH Gems има професионален екип за обслужване, който да решава проблеми за клиентите. Тази година има повече от 10 колеги в нашия отдел по продажби, всички те работят усилено и обслужват клиенти от различни региони и култури в света. Ако сте професионален клиент, ние искрено приветстваме вашата поръчка, всяка покупка на естествен камък и покупка на естествен камък в инкрустация на бижута, ние ще предоставим на клиентите най -задоволителното и внимателно обслужване.


    Квалификация


    Hot Charms 925 Silver Craft Jewelry Different Genuine Naturally colors 34         
    Hot Charms 925 Silver Craft Jewelry Different Genuine Naturally colors 35         
    Hot Charms 925 Silver Craft Jewelry Different Genuine Naturally colors 36         
    Hot Charms 925 Silver Craft Jewelry Different Genuine Naturally colors 37         

    Прегледи на клиенти


    Hot Charms 925 Silver Craft Jewelry Different Genuine Naturally colors 38         

    Годината е 2012, започвам да правя бизнеса с скъпоценни камъни, по това време знам по -малко зоните на Gemstone. През повечето време оставям все повече и повече знания от моя клиент. За тази снимка те са баща и дъщеря заедно с моята 4 -годишна дъщеря, която идват от Германия, купуват някои различни мъниста от Китай, за да направят малко занаят и изкуство. По това време намирам по -различни фактори, които да ни помогнат да намалим различните мъниста от скъпоценни камъни. От това време до сега всички добри приятели.

    Hot Charms 925 Silver Craft Jewelry Different Genuine Naturally colors 39         

    Сестрата и брат идват от Тайланд, те са много професионални в бижута със сребърни инкрустации, всяка година купуват някои различни скъпоценни камъни от Китай. Ние сме добрите приятели и бизнес партньори.

    Hot Charms 925 Silver Craft Jewelry Different Genuine Naturally colors 40         

    Старият и млад брат, който идват от Близкия изток, за първи път се срещаме от Хонконг, преди да се срещнем заедно, ние правим бизнеса с мъниста Agate 3 пъти. Срещам се с тях, те ни казват, че някой да каже, че хората от Китай са много варварски. Слушам и се смея, след това ги питам: "Какво ще кажете за нас? Варварски ли сме?" Те казват: "Ти си мила дама!" Така че добре дошли посетете Китай, тук хората са много амити.








    Контакт
    Свържете се с нас
    Просто оставете своя имейл или телефонен номер във формата за контакт, за да можем да ви изпратим безплатна оферта за нашата широка гама от дизайни!
    Customer service
    detect